Polední menu

PONDĚLÍ 23.04.2018

Polévka Kuřecí vývar s masem, Zeleninová s kapáním

  1. Vídeňská roštěná, houskový knedlík nebo rýže
  2. Výpečky z bůčku, špenát a bramborový knedlík
  3. Kuřecí rizoto s hráškem sypané sýrem, červená řepa
  4. Obalovaný květák, brambory a tatarka

ÚTERÝ 24.04.2018

Polévka  –  Kuřecí vývar s masem, Brokolicová

  1. Hovězí na česneku, houskový knedlík nebo rýže
  2. Vepřová kotleta po srbsku, bramborové tolary
  3. Pikantní kuřecí nudličky, bramboráčky
  4. Florentské špagety sypané sýrem (špenát, šunka, sýr)

STŘEDA 18.04.2018

Polévka Kuřecí vývar s masem, Fazolová s uzeninou

  1. Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík
  2. Kuřecí roláda se špenátem, brambory
  3. Ohnivá směs „Čerta Šmajstrla“, bramboráčky
  4. Kuřecí prsa s cibulovou omáčkou s žampióny, americké brambory
  5. Smažený hermelín, hranolky a tatarka

ČTVRTEK 19.04.2018

Polévka  Kuřecí vývar s masem, Fazolová s uzeninou

  1. Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík
  2. Pivovarská bašta, opečené brambory s česnekem
  3. Kuřecí plátek s žampiónovým přelivem, bramborové krokety
  4. Smažené sýrové duo, brambory a tatarka

PÁTEK 20.04.2018

Polévka Kuřecí vývar s masem, Česnečka se šunkou a sýrem

  1. Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík
  2. Koprová omáčka s vajíčkem, houskový knedlík
  3. Smažený vepřový řízek, brambory a kyselá okurka
  4. Kuřecí plátek se sýrem a broskví, hranolky
  5. Fusilly „Balada“ (kuřecí maso, parmezán, smetana, citrónová šťáva)