Polední menu

PONDĚLÍ 19.02.2018

Polévka Kuřecí vývar s masem, Uzená s rýží

  1. Španělský ptáček na volno, houskový knedlík nebo rýže
  2. Vepřové kostky na černém pivu, bramborové špalíčky
  3. Bramborové knedlíky plněné uzeným, zelí a cibulka
  4. Obalovaná treska, brambory a broskvový kompot

ÚTERÝ 13.02.2018

Polévka  –  Kuřecí vývar s masem, Zelňačka s klobásou

  1. Znojemské hovězí kostky, houskový knedlík nebo rýže
  2. Vepřové kostky na kozích rozích, bramborový knedlík
  3. Krkovice na grilu, fazolky s anglickou slaninou, americké brambory
  4. Těstoviny s kuřecím masem, brokolicí a nivou
  5. Obalovaný květák, brambory a tatarka

STŘEDA 14.02.2018

Polévka Kuřecí vývar s masem, Brokolicová

  1. Štěpánská hovězí pečeně, houskový knedlík nebo rýže
  2. Vepřová pečeně, zelí a bramborový knedlík
  3. Pikantní kuřecí nudličky s kokosovým mlékem, bramborové tolary
  4. Kuřecí rizoto s anglickou slaninou a hráškem, kyselá okurka

ČTVRTEK 15.02.2018

Polévka  Kuřecí vývar s masem, Hrášková s opečeným chlebem

  1. Segedínský guláš, houskový knedlík
  2. Hovězí vařený plátek, brambory a tatarka
  3. Smažené sýrové duo (hermelín a eidam), brambory a tatarka
  4. Vepřové nudličky v hořčicové omáčce, hranolky

PÁTEK 16.02.2018

Polévka Kuřecí vývar s masem, Uzená s rýží

  1. Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík
  2. Smažený vepřový řízek, brambory a kyselá okurka
  3. Kuřecí plátek se sýrem a broskví, bramborové krokety
  4. Segedínský guláš, houskový knedlík
  5. Cmunda po kaplicku (uzené a zelí v bramboráku)